Частен остров на Бахамите за 55 млн. долара
Частен остров на Бахамите за 55 млн. долара / Thinkstock/Getty Images

Ако сте мечтали да вечеряте на свещи на морския бряг, при това на собствен плаж, то един частен остров ще реши този проблем.

Най-големият от Бахамските острови, който е частна собственост, се продава с начална цена от 55 милиона долара. Островът има уникална ивица суша и собствен летищен код. Той ще бъде продаден на 15 май на търг в Ню Йорк.

Това е една от последните девствени крепости от магическите острови Ексума, островна верига от над 360 малки островчета, отбелязва БГНЕС. Остров Невинност се отличава не само с пространството и времето, но и с изключителната красота на природата си.

Остров Независимост разполага с частна резиденция , дълги ивици девствени плажове, меки терасовидни хълмове и 681 акра местни плодни дръвчета и тропическа зеленина.

Къщата е с площ 300 кв. м. и разполага с шест спални и шест бани. Намира се на една от най-високите точки на острова и има почти 360-градусова панорамна гледка. В бунгало на друг хълм има фитнес и център за медитация с гледка към западния плаж.

Въздушното пространство над острова е едно от малкото на Бахамите притежавани от частни лица и има собствен пилотски код.

"Островите Ексума предлагат уединение, усамотение и най-красивата природа на Бахамите. Ето защо едни от най-известните личности в света имат имоти тук", казва Дамянос, собственикът на имота в момента.