Започва кампания Подари светлина
Започва кампания Подари светлина / снимка: Дарик - Враца

Коледна благотворителна инициатива "Подари светлина" стартира Дамски клуб „Вратица" и ВМРО-Враца. Инициативата е за събиране на книги, подходящи за детска и ученическа възраст! 

С тях ще зарадваме заедно децата от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" с. Девене, като обогатим тяхната новосъздадена училищна библиотека, уточняват организаторите. Книгите, които няма да намерят място в тази библиотека, ще бъдат подарени на читалищни библиотеки в селата от Община Враца.

"Светлината на познанието, която ние познаваме добре, сега можем да подарим на нашите деца, които нямат друг начин да достигнат до нея, освен минавайки през библиотеката в училището си или читалището".

Започва кампания "Подари светлина"
netinfo

Книгите ще се събират всеки ден от 6.12.2011г. до 20.12.2011г. в офиса на ВМРО-Враца, намиращ се на адрес гр.Враца, бул. "Христо Ботев" №18, ет. 3, ст. 35 А, от 9:00 до 13:00 часа и от 17:30 до 19:00 часа.

Нека заедно подарим Светлина на децата, за да е Коледата ни щастлива и сияйна, защото ще сме дали повод за усмивки! Какъв по-голям подарък може да получим ние самите за Коледа!?