Враца нощ на книгите
Враца нощ на книгите / РБ "Христо Ботев" Враца
На 1 февруари 2018 г., от 17,30 ч. ще се проведе поредната Нощ на книгите за Хари Потър, чествана както по света, така и у нас в България. По традиция магическата вечер се организира от Регионална библиотека „Христо Ботев“ - Враца. Екипът ни вече се подготвя за незабравима вечер под надслов „Фантастични животни“.

В Нощта на книгите за Хари Потър ще споделим магията на незабравимите истории на Джоан Роулинг и още по-вълнуващото – ще запознаем новото поколение читатели с несравнимия свят на Хари Потър. В Детски отдел на библиотеката младите магьосници, вещици и мъгъли ще имат възможност да вземат участие във вечер, изпълнена със забавни игри, фантастични животни, четене на откъси от любимите книги за Хари Потър и зверски главоблъсканици! Ние ще украсим мястото и ще създадем свои собствени магизоологически загадки.

Развълнувани сме да проведем това събитие съвместно с нашите доброволци и приятели на книгите, за да отпразнуваме за трети път Нощ на книгите за Хари Потър. През всички тези години оставаме почитатели на момчето магьосник, защото то успя да обедини четящите деца по света.