Милена Стефанова - с купа Пристас
Милена Стефанова - с купа Пристас / netinfo
Милена Стефанова спечели купа “Пристас” на традиционния турнир по ускорен шах за девойки до 20 години в Русе. Врачанката надигра Вероника Андреева и Беатриса Аврамова, Христина Христова и Цветана Галунова от Варна.

Състезание за радиоуправляеми модели с електродвигател и двигатели с вътрешно горене “Гран при България” се проведе на новата професионална писта за автомоделизъм във Враца.

През първия ден при болидите с електродвигате в трите класа стартираха 48 пилоти от 14 клуба в страната. В крайното отборно класиране купата спечелиха пилотите от Враца с 96 точки пред втория “Интер САТ” с 92 точки, а трети е отборът на “Левски”.

Спортен клуб по плувни спортове “Ботев 2000” спечели бронзовите медали на държавното първенство по водна топка за деца. Врачани постигнаха 3 победи, едно равенство и една загуба във финалния ІІІ кръг, който се проведе в Бургас.

Възпитаниците на Ивайло Томов надиграха отборите на “Комодор”, “Славия” и домакините от “Нептун” и отстъпиха единствено на шампиона “Локомотив”-София.