/ Община Велико Търново
Започна доизграждането на пет улици във великотърновския квартал „Картала“. Строителните работи обхващат източната част на улица „Стоян Михайловски“ – до връзката ѝ с ул. „Ангел Каралийчев“, ул. „Васил Априлов“, а също и незавършени участъци от отсечките „Камен Зидаров“, „Петко Ю. Тодоров“ и „Александър Бурмов“.

Община Велико Търново приключи проект "Привлекателна и съхранена автентична градска среда"

Изграждане на пътни платна и тротоари, асфалтиране, отводняване, оформяне на джобове за паркиране и за поставяне на съдове за смет, монтиране на улично осветление са сред заложените по проекта на Община Велико Търново дейности. След разговори на кмета Даниел Панов с представители на изпълнителната власт финансиране бе осигурено от правителството.

Започна доизграждането на пет улици в кв. „Картала“

Доизграждането на улиците решава проблеми, датиращи от няколко десетилетия. Изпълнен ангажимент от страна на кмета Даниел Панов към жителите на кв. „Картала“ бе и строителството на северната част на улица „Димитър Буйнозов“. Чрез нея съществено бе подобрено транспортното обслужване на жилищния комплекс.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов посети село Ветринци за среща с местните жители

Съвсем скоро ще започне и изграждането на улица „Драган Цончев“ в кв. „Зона Б“ - то е част от същия проект. На финал са съгласувателните процедури за отсечката.