Освободиха Мишо Аврионов от Етър-24, крият причините за развода
Освободиха Мишо Аврионов от Етър-24, крият причините за развода / Фейсбук

Нападателят Михаил Аврионов се раздели днес по взаимно съгласие с „Етър- 24". Новината бе потвърдена по обяд официално и от двете страни. Още в снощи обаче обаче по форумите започнаха да се появяват информации за това, че отбелязалия три гола през есента футболист си тръгва от „Ивайло". Привържениците дори направиха страница на името на Аврионов в социалната мрежа Фейсбук, на която публикуваха мнения в негова подкрепа.

Вчера сутринта преди отпътуването за лагера в Сандански Мишо Аврионов е бил уведомен за решението на ръководството и е останал във Велико Търново.

Изпълнителният директор на клуба Димитър Манолов категорично отказа да коментира причините за разрива, като единствено уточни, че договорът на нападателя ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие и коректно ще бъдат уредени всички отношения между него и клуба.

Аврионов също не пожела да каже за какво става дума и заяви: „... имаме различия с ръководството, но каквото било- било. Продължавам напред. Оставам с най- добри чувства към клуба, нямам проблем с никого. Благодаря на феновете за подкрепата. Съжалявам, че не успях да завърша кариерата си тук и пожелавам на отбора да влезе в „А" група".

Старши треньорът Велин Кефалов, който е с тима в Сандански, коментира че Аврионов е един от най- опитните му футболисти, но по никакъв начин не може да приема постъпката му. Той също не пожела да конкретизира, но по информация на „Дарик" футболистът е нарушил вътрешния правилник и е коментирал условията в клуба с набелязан за трансфер играч. Това е довело до отказ на другия състезател да облече виолетовия екип и е предизвикало реакцията на шефовете.