шампиони по хандбал
шампиони по хандбал / netinfo
Момичетата от отбора по хандбал на СУ „Николай Катранов“-Свищов, заедно с тяхната треньорка Величка Плачкова бяха гости на кмета Генчев и зам.-кмета Борислав Замфиров. Поводът за срещата беше големият успех на момичетата на Националните ученически игри по хандбал, които се проведоха в град Русе, в началото на този месец.

шампиони по хандбал
netinfo

На срещата с републиканските шампионки, Генчо Генчев изрази радостта си от високите резултати, които постигат свищовските спортисти и пожела на момичетата и тяхната треньорка да покоряват нови върхове, и въпреки трудностите да не се отказват от поставените цели. „Знам, че високите резултати са плод на много труд и понякога сълзи, но аз ви пожелавам тези сълзи да са на щастие от победите, които ви предстоят. Вашият треньор Величка Плачкова е строга и много взискателна към вас, но аз съм сигурен, че нейният подход е причината за високите ви резултати", каза кметът Генчо Генчев. Той връчи на Величка Плачкова почетния знак на града, като и благодари за приноса в развитието на спорта в Свищов.

шампиони по хандбал
netinfo

Зам.-кметът Борислав Замфиров връчи на всяка от шампионките по една грамота, с признание за постигнатия висок успех, след което всички си направиха снимка за спомен.

шампиони по хандбал
netinfo