Николай Арнаудов разтрогна с Етър-24, ремонтират стадион Ивайло
Николай Арнаудов разтрогна с Етър-24, ремонтират стадион Ивайло / Дарик нюз

Николай Арнаудов разтрогна договора си с „Етър- 24" и вече е свободен агент, съобщиха от великотърновския клуб. Той бе начело на тима в продължение на 21 месеца и в края на миналия сезон записа най- доброто класиране в професионалния футбол- пето място в Западната „Б" група. Заедно с него с клуба се раздели и помощникът му Георги Георгиев, а другият асистент Румен Данков ще води подготовката на вратарите до пристигане на нов треньор.

Започва обновяване на футболните терени в и в близост до В. Търново, информира новият изпълнителен директор на „Етър- 24" Димитър Манолов. Спешно се вземат мерки за подобряване на терена в Старото военно училище, който ще бъде валиран и презасят. Започнало е и поливането на терена в Дебелец, на който тренира мъжкият отбор. Освен официалния терен там ще се поддържа и помощното игрище, като идеята е докато бъде възстановено тревното покритие в старото военно училище там да бъдат заниманията и на подрастващите.

Отделно продължава и обновяването на базата в Самоводене, където също се работи по помощното игрище.

„Така ще разполагаме с пет помощни терена освен официалният на стадион „Ивайло", коментира Митко Манолов. След мача със „Спортист" кметът д- р Румен Рашев заяви, че предстои да започне работата по изграждането на изкуствения терен до стадиона. Проектът е на плевенската фирма „Хоризонт- Иванов" и предвижда терен с размери 120 на 70 метра, а под него двуетажен паркинг за около 300 коли.

Междувременно стартира ремонтът на южните трибуни на „Ивайло". Строителният предприемач Дончо Караиванов ги отлива отново по договор с Общината. Негови работници оправят и покривите на южните зали.