Mihov
Mihov / netinfo
Патриотите очакват да имат два мандата в региона
„Кампанията на „Обединени патриоти” ще бъде силно централизирана, единна и под общо ръководство в национален мащаб  и по места”, заяви днес зам. – председателят на ВМРО доц. Милен Михов. Трите основни партии имат пълно  взаимодействие, съгласие и разбирателство.

„Листата  ще бъде една от печелившите в нашия многомандатен избирателен район”, заяви още доц. Михов. Според него на базата на резултатите от отминалите президентски избори може да се очаква да има два мандата от региона за предстоящия парламентарен вот.

„Първото полувреме за нас бяха Президентските избори. Сега излизаме за второ полувреме”, заяви Михов. „Поставяме си като цел чрез силно присъствие в парламента, да гарантираме стабилност в управлението на страната. Хората искат от избраниците си, да си свършат работата”, заяви още Михов. И подчерта, че са готови да преговарят с всички  отговорни партии с изключение на ДПС и партията на Местан.

„В условията на предизвикана и немотивирана парламентарна криза, ние показахме, че можем да бъдем мандатоносители. Готови сме да поемем мандат”, обобщи доц. Милен Михов.