фотоизложба
фотоизложба / netinfo

С фотоизложба Туристическо дружество „Трапезица 1902“ във Велико Търново  отбелязва 115 години от създаването си. Това съобщи секретарят на дружеството Георги Димитров.

фотоизложба
netinfo


На 18 табла пред сградата на Факултета по изобразителни изкуства са подредени около 200 снимки, представящи историята на ТД „Трапезица 1902“ от създаването му на 17 март 1902 година до наши дни, както и най-важните прояви на структурите на дружеството, осъществени през последните пет години.  

фотоизложба
netinfo


Великотърновци и гости на града могат да се запознаят и със спорните дейности на клубовете към ТД „Трапезица 1902“. Изложбата бе открита вчера и ще остане до края на месеца на открито в центъра на града.  

фотоизложба
netinfo


„Надявам се по този начин да привлечем интереса на младите хора към дейностите, които развива ТД „Трапезица“ и това е една от нашите цели“, посочи Георги Димитров.

фотоизложба
netinfo


Всички   прояви от календарния план на институцията тази година са обединени под девиза „115 години ТД „Трапезица-1902”. На 17 март дружеството организира концерт на хоровите състави, в който се включиха гости от 5 големи града в България.
 

фотоизложба
netinfo