Етър-24 привлече двама защитници
Етър-24 привлече двама защитници / Дарик нюз

Двама защитници привлече днес "Етър- 24". С великотърновския клуб договори за по две години подписаха Атанас Атанасов и Костадин Гаджалов.

Първият е роден на 14 юли 1985 г. и е юноша на "Спартак" /Плевен/. По- късно облича екипите на "Черноморец" /Бургас/ и "Берое" /Стара Загора/, с който е носител на Купа България. До Нова година е бил част от тима на столичния "Локомотив", след което се прибира в родния си клуб, с който влезе в "Б" група. Атанасов играе като ляв краен бранител и има около 60 мача в "А" група.

Централен защитник и опорен халф са постовете на Костадин Гаджалов. Той е висок 184 сантиметра и тежи 75 килограма. Роден е на 20 юли 1989 г. Кариерата му започва в "Ботев" /Пловдив/, с който сключва първия си професионален договор. За един сезон е част от градския съперник "Локомотив", след което пак се връща при "канарчетата".

През зимната пауза Радуканов не го включва в групата за предстоящия лагер и той преминава във "Бдин" /Видин/. Бил е част от юношеския и младежкия нацонални отбори, под ръководството на треньорите Мишо Мадански и Иван Колев.