Fondacia
Fondacia / netinfo
За своите постижния в областта на Поп пеенето, 7- годишната Теодора Стоянова от Велико Търново е сред номинираните за наградите „Успелите деца на България“.

Талантливата великотърновка е възпитаничка на вокалният педагог Петя Василева, сдружение „Елита“ – Велико Търново. Занимава се с  музика от 4-годишна възраст. Благодарение на неуморният си труд и високият професионализъм  на вокалният и педагог – Теодора печели много награди в национални и международни конкурси, както в България, така и в чужбина.  

Възпитаничката  на ОУ „Свети Патриарх Евтимий“ едва в 1  клас става част от „Клуб 2016“ на Фондация „Димитър Бербатов“. Жури, което включва представителите на фондацията, eксперти  от всяка област – Спорт, Изкуства, Наука – ще прецени кой от всички номинирани заслужава да получи наградата в съответната област и в съответната възрастова група.

9 деца от български училища в страната ще бъдат наградени  -  по три във всяка област на изява и в нея – по едно от всяка възрастова група / от І до ІV клас, от V до VІІІ клас и от ІХ до ХІІ клас.

3 деца от български училища в чужбина също ще бъдат отличени.

Всички деца, които са попаднали в КЛУБ 2016, независимо дали ще бъдат наградени, ще бъдат включени в алманаха „Успелите деца на България“, който Фондация „Димитър Бербатов“ ще издаде и за 2016 година.

Трето място  в Пети Национален конкурс”Път към славата” 03 – 05. 02. 2017 година,  София и Диплом за популяризиране на руското изкуство в България спечели междувременно Теодора Стоянова. Председател на журито на конкурса беше доц. Етиен Леви.