/ DarikNews.bg, архив
18-годишен варненец е задържан като извършител на два въоръжени грабежа от един и същ магазин за хранителни стоки, информират от местната полиция.

И двата грабежа на магазина в кв.”Младост” са били извършени от лице с маска и въоръжено с нож, и в двата случая в малките часове на деня.  

Изправят пред съда братя, обрали къща и разпродали вещите

Първият грабеж е станал на 30 ноември малко след 1:00 часа. След заплаха от страна на маскирания от магазина били задигнати 35 лева оборотни пари.

Другият случай е от 6 декември. Към 4,15 часа отново маскиран и с нож заплашил продавача и отнел оборота от 150 лева.

Разследване отвело органите на реда до 18-годишния варненец с инициали  Б.Г. Същият е задържан за 24 часа, а случаят е докладван на прокуратурата.

Задържаха варненец, откраднал кутия с дарения

Разкрит е извършителят на три грабежа на дамски чанти и мобилен телефон, извършени в тревните площи зад голям магазин за хранителни стоки във „Владиславово”. Нападенията били извършени между 9 ноември и 6 декември. Извършител се оказало непълнолетно момче от Варна, добре познато на органите на реда. Приведен е в ареста за денонощие. 
 
Три непълнолетни момчета от Варна, неизвестни на МВР, са уличени в кражба от магазин за хранителни стоки на ул. "Филип Тотю". Престъплението  е регистрирано на 11 декември. Стоките, обект на кражбата, са възстановени на собственика.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК