Варненец прави най-щурите сватбени клипове
Варненец прави най-щурите сватбени клипове / снимка и видео: Красимир Ламбов
Варненец прави най-щурите сватбени клипове
87160
Варненец прави най-щурите сватбени клипове
  • Варненец прави най-щурите сватбени клипове

Сватбените филми не са това, което бяха. Доказва го варненецът Красимир Ламбов, който прави най-щурите сватбени клипове. В тях можете да видите как младоженци обират банка, булка бута закъсала кола, а младоженец и шафери отиват за булката всички с изкуствени мустаци.

Понякога щуротиите на младоженците са плод на моментни хрумвания. Друг път пък са специално замислени и организирани. Като например случаят, в който младоженец скроява номер на булката и от лимузината я качва на багер. Или състезанието с картинг, което сватбарите си организират, докато булката се разходжа покрай пистата.

След като видят клиповете от типа „зад кадър", клиентите винаги са шокирани, но в добрия смисъл на думата, споделя майсторът на нестандартните сватбени филмчета. А най-интересните моменти обикновено се случват във времето до ресторанта, показва опитът на сватбения оператор.

Варненец прави найщурите сватбени клипове
netinfo

Клиповете на варненеца имат натрупани над 2 милиона гледания в една от големите мрежи за видеосподеляне. Затова и го наемат предимно двойки, търсещи по-щуро сватбено изживяване.

Повече за нестандартните филми на сватбения оператор от Варна ще откриете в аудио зоната.

Вижте и някои от най-щурите сватбени клипове, сътворени от варненеца...