Стефан Станчев: „По-дисциплинирани ще сме от миналия сезон”
Стефан Станчев: „По-дисциплинирани ще сме от миналия сезон” / Добри Атанасов
Стефан Станчев: „По-дисциплинирани ще сме от миналия сезон”
88629
Стефан Станчев: „По-дисциплинирани ще сме от миналия сезон”
  • Стефан Станчев: „По-дисциплинирани ще сме от миналия сезон”

Бранителят на „Черно море” Стефан Станчев вече е почти готов да запише първи игрови минути. „Всичко върви много добре при мен. Мускулатурата е е възстановена на 100 процента. Коляното е в много добро състояние. Просто изчакваме да изтекат пълните 6 месеца, за да се уверим, че връзката здрава и кръвоснабдена”, заяви самият защитник в интервю за Морски гонг по Дарик Варна. Припомняме че, рано пролетта Станчев претърпя операция не коляното.

„Като футболист Сукуп  е едно от добрите попълнения в „Черно море”. На мен много ми хареса играта му. Моята ситуация в момента е малко по-странна. Аз не гледам на никого в отбора като конкурент. Важното за мен е да съм здрав и да се върна отново на терена, за да натрупам отново добра подготовка”. Така отговори Станчев на въпроса, дали вижда сериозна конкуренция в лицето на чешкия краен защитник.

„Според мен ще сме една идея по-дисциплинирани от миналия сезон. Със сигурност всички сме надъхани на 100 процента да се докажем пред Георги Иванов. Виждаме, че той е много взискателен. Със съгурност мотивацията и раздаването ще бъдат на макс”, коментира очакванията си за представянето на отбора Станчев.

Чуйте цялото интервю с него в приложениязвуков файл: