Grand Mall с две пъстри събития за Деня на Вси светии
Grand Mall с две пъстри събития за Деня на Вси светии / Grand Mall

Halloween карнавал за малки и големи ще зареди с настроение и лакомства посетителите на Grand Mall на 31 октомври.  След грандиозния успех на маскарада за Деня на Вси светии миналата година най-големият търговски център кани отново скелети, вещици, вампири и призраци да покажат костюмите си и да се забавляват. Карнавалът започва в 17 часа.

Много важен момент в дегизировката е безплатният грим, който организаторите от мола осигуряват от 14 до 17 часа. Големи и малки с хелуински окраски могат да се снимат за спомен в специално декориран кът с професионален фотограф.

Карнавалът ще прелее в конкурс. Най-добрите костюми ще получат повече от апетитни награди: над 1000 лакомства ще има за участниците. Освен славата и аплодисментите за първото място победителят ще получи и ваучер за покупки на стойност 200 лв.

Хелуински смях и страховита музика ще открият дефилето на маскираните. Любими актьори от Държавен куклен театър Варна и Мимо Шоу са подготвили специална програма в духа на празника, в който страшното става сладко. Черен хумор ще разсмее малките участници и техните големи придружители. Специални ефекти на сцената ще пресъздадат типичния дух на празника на върколаците, зомбитата и други страховити чудовища.

Отново на 31 октомври, но от 19 часа в Grand Mall фенове ще се опитат да открият Криско сред героите от „Междузвездни войни”. Любимият рапър ще се смеси с топтанцьори, преоблечени като най-обичаните герои от космическата сага.

Очаквайте в Dance and Magic Party да се включат Дарт Вейдър, Йода, Имперският щурмовак, Чубака и Императорът. Сред тях ще различите Метин Енимехмедов – победител в конкурса „Танцувай с мен”.

Освен хитовете на Криско в шоуто ще има ударна доза магии, брейк денс, бой с лазерни мечове, акробатични трикове на фона на култовата музика от филма „Междузвездни войни”. Връх на космическия спектакъл ще бъдат илюзионистки номера и опит за левитация.