Фестивал на здравето и красотата - ден втори
Фестивал на здравето и красотата - ден втори / Мол Варна

Кампанията на Регионална здравна инспекция и Министерство на здравеопазването „Не сипвайте сол в здравето си" влиза и в Мол Варна, като част от първия фестивал на здравето и красотата в търговския център.

Програмата от втория ден на фестивала предвижда представяне на лимец - слънчевата храна за здраве, щастие и красота, актуални знания за солено-сладката отрова глутамат аспартам, фотоекспозиция и демонстрации на терапии с натурални продукти.

Първият фестивал на здравето и красотата в Мол Варна продължава до неделя, 13 май. В рамките на изложението ще бъдат представени повече от 40 български и чуждестранни компании. Програмата предвижда специализирани модули с лекции за здравословно хранене, подмладяване и безлекарствено лечение, атрактивни демонстрации на най-актуалните козметични процедури.

Пълната програма за днес:

14.00 Градът в мен - фотоекспозиция в подкрепа на проект за строителство на дом за възрастни хора, Варненски свободен университет

15.00 „Не сипвайте сол в здравето си" - кампания на Регионална здравна инспекция, Министерство на здравеопазването

16.00 Спа & Уелнес: Анти-стрес и енергизираща терапия с помощта на натурални продукти - Контур Уелнес

17.00 Селекция от процедури и продукти с вълшебно въздействие върху кожата - Day Spa Beauty Academy

18.00 Лимец - Слънчева храна за здраве, щастие и красота - Д-р Таня Грандева

19.00 Актуални знания за солено - сладката отрова глутамат аспартам и защо трябва да я отстраним от менюто си - Еленко Ангелов, психолог
Каква е алтернативата на храните съдържащи глутамат и аспартам? - Елена Терзиева, управляващ директор на www.zdravosloven.com.