Черно море се размина със Стяуа, няма да играе контрола
Черно море се размина със Стяуа, няма да играе контрола / netinfo

Черно море няма да играе контрола през паузата в шампионата. Това е окончателното решение на спортно-техническия щаб на клуба. Пропадна вариантът за спаринг със Стяуа, въпреки желанието и от двете страни.

Румънците са настояли мачът да се играе във вторник, тъй като имат доста национали, както и младежки такива, които са ангажирани през уикенда. Този ден, обаче, не устройва варненци, тъй като в петък им предстои пътуване до столицата, където на следващия ден ще гостуват на
Левски.

Пропадна и вариант "Б" за контрола с Фарул. Оказа се, че румънският втородивизионен тим има редовен кръг в първенството през паузата в шампионата. Така Черно море няма да има контролна среща през уикенда и ще продължи само с тренировъчния процес, като не се предвижда дори двустранна игра.

Междувременно нападателят Миро Манолов получи неприятна травма на тренировка. Той има оток на коляното и ще почива до края на седмицата. Манолов е твърдо решен да играе срещу Левски, дори и да чувства болка.

Георги Какалов, който получи ден почивка вчера, днес възобнови тренировки. Даниел Димов и Адемар Жуниор също водят пълноценни занимания.

За разлика от тях Станислав Стоянов и Александър Александров продължават с процедури и по-леки натоварвания.