Бащата на Денислав: Мразя си държавата!
Бащата на Денислав: Мразя си държавата! / www.dnesplus.bg
На 9 юли 2008 година за първи път се сблъсках с българската правосъдна система. Бях чувал за нея какво ли не от новините, но от 9 юли си мразя двойно държавата. Това пише във форума на Дир.бг бащата на 14-годишния Денислав Русков от Варна, който бе блъснат и убит на място от 23-годишния Хюсеин Хюсеин, докато чакал автобус на спирката.

"Дано да греша, дано да си мисля само че съдията е накланял везните към убиеца на сина ми. Чувствах, че аз съм подсъдимият в залата. Плаках в много моменти, не защото убиецът стоеше на метър от мен, а защото чувствах, че държавата е срещу мен. Мисля си - защо ме наказват втори път, след като вече съм наказан?

Ще се опитам да събера сили за следващото заседание, защото след вчера се чувствам изчерпан. Залата беше пълна с наши близки и приятели, а аз очаквах че ще има и други, които мислят за нашите деца, които трябва да живеят по-сигурно в нашата държава. Ще се радвам, ако на 28 юли в 9 часа видя в залата и други лица. Бих се запознал с всеки", заключава опечаления баща. /БГНЕС