Затварят част от централния булевард в Стара Загора за почивните дни
Затварят част от централния булевард в Стара Загора за почивните дни / Dariknews.bg

Поради извършване на ремонт на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики” в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до ул. „Ангел Кънчев”, на 26 и 27.03.2015 год. /събота и неделя/ движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС-та извършващи транспорт за собствена сметка ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

· за движещите се от запад на изток по южното платно на бул. „Цар Симеон Велики“ , в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до бул. „Крайречен“.

· за движещите се от изток на запад по северното платно на бул. „Цар Симеон Велики“, в участъка от бул. „Крайречен“ до ул. „Ангел Кънчев“, завиват на ляво по ул. „Ангел Кънчев“ и се включват на запад по ул. „Генерал Гурко“.

Спирка „Климент Охридски", находяща се на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики”, ще се обслужва от временна спирка, разположена на ул. „Генерал Гурко".

Изпълнението на тролейбусна линия № 1 ще бъде преустановено за цитирания период.

 

Община Стара Загара се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната пътна сигнализация.