Зам. кметицата на Казанлък става съветник?
Зам. кметицата на Казанлък става съветник? / netinfo
Заместник кметът по образование и култура Юлияна Палазова еоттеглила късно снощи молбата си, в която се отказва от съветническо място в новия общински съвет.

Часове преди товаПалазова подаде обратна молба, с която се отказа от мястото си в местния парламент, за да запази поста си на зам. кмет в общинската администрация.

Тази вечер от 18 часа ОИК в Казанлък официално ще връчи на новоизбраните общински съветници на града удостоверенията, които им дават право да представляват своите избиратели.

Ако до този час заместник-кметицата Палазова не подаде молба за прекратяване на трудово-правното й отношение с общинската администрация, ОИК ще я заличи от списъка с избраните съвеници и на нейно място ще влезе следващият от листата на НДСВ.

До края на работния ден вчерав деловодството на общинската администрация не е постъпила молба от Палазова за прекратяване на трудово-правните й отношение с общината.

Юлияна Палазова е освен заместник-кмет на Казанлък отквотата на НДСВ, втори мандат, е и координатор на местната структура на НДСВ.

Тя бе избрана за общински съветник като водач на партийната листа, в която освен преддставители на НДСВ имаше и представители на паритята на жените.

Петък, 4-ти юли е най- вероятният ден за първото заседание на новоизбрания общински съвет на Казанлък. То ще бъде свикано със заповед на областния управител на Стара Загора Мария Нейкова.

На него 37-те нови съветника трябва да положат клетва и да изберат своя нов председател.