бата агро
бата агро / Община Стара Загора
Изложението ще бъде в нов формат и организация
12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което ще се проведе от 14 до 17 май на летище Стара Загора, ще е най-голямото издание на изложението като площ до момента. В него участват 186 фирми от агро сектора върху повече от 37 500 хил. кв. м. изложбена площ.
 
Изложбените площи са с изцяло нов формат – те са разположени в правоъгълник, в чиито център са разположени полетата за демонстрации на продукти за земеделието. Новата концепция предоставя по-добра видимост на площите и прави изложението по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.
 
Друго нововъведение е и задължителната регистрация за посетителите. Посещението на изложението остава безплатно, но ще е необходимо всеки посетител да се  регистрира – предварително в уебсайта на БАТА АГРО от края на април или на място в дните на изложението.
 

бата агро
Община Стара Загора


„Щастливи сме, че все повече фирми от бизнеса в агро сектора избират БАТА АГРО като основно изложение за своята дейност. БАТА АГРО се наложи през годините като най-голямото и значимо специализирано изложение за техника и технологии в земеделието и тазгодишното издание е най-голямото в историята на изложението досега с изложбена площ от над 37 500 квадратни метра. Наши изложители за пореден път са представителите на най-известните брандове за земеделска техника и фирми от всички направления в бранша. Каним всички земеделски производители, както и желаещите да бъдат информирани за новите технологии в сектора, да посетят БАТА АГРО в Стара Загора от 14 до 17 май“, коментира Даниел Минев, Председател на Управителния съвет на Българска асоциация на търговците на агротехника.