среща човешки ресурси
среща човешки ресурси / община Стара Загора
Община Стара Загора е домакин на традиционната Годишна среща на специалистите по човешки ресурси, организирана от Института по публична администрация (ИПА). До 12 май, около 100 ръководители от звена по човешки ресурси в централната и териториалната администрация ще участват в професионалния форум.

„За нас е удоволствие да ви посрещнем в Стара Загора. Радваме се, че сте избрали нашия град за провеждането на десетата годишна среща на специалистите по човешки ресурси. Вие сте хората, които отговарят и управляват най-ценния актив на администрацията – хората. По този начин вие допринасяте за достигането на целите и подобрявате качеството на работа във всяка една организация. Инвестирайте и развивайте човешкия капитал“, каза секретарят на Общината Делян Иванов. Той пожела на експертите по човешки ресурси да използват свободното време, заложено в програмата им на обучение, за да разгледат хилядолетна Стара Загора.

В програмата на годишната среща на специалистите ще бъдат разгледани нормативни уредби, възможностите за обучения на експерти, както и ще бъдат представени изследвания и добри практики от областта на управлението на човешките ресурси.