Биляна Иванова
Биляна Иванова / ФБ, личен архив
Налага се отстраняване на стъпалото, за да бъде спасен живота на Биляна Иванова
Млада жена се нуждае от помощ.  28-годишната Биляна Иванова е от Стара Загора и от няколко години се бори с тежка диагноза- синовиален сарком.

По думите на специалистите това е рядък вид (2-3 души на милион) злокачествен тумор засягащ меките тъкани. Туморът е позициониран в лявото стъпало на жената, обхванал е околните тъкани и за сега няма данни да е метастазирал. Извършени са няколко операции, но след консултация със специалист в областта на туморната ортопедия в Берлин, става ясно, че се налага отстраняване на стъпалото, за да бъде спасен живота на Биляна.

„Малко хора знаят за трудностите, през които преминавам последните години понеже не съм от хората, които обичат да споделят. Но ето, че се налага да се обърна към вас и да поискам помощ и подкрепа“, е написала Билян в личния си профил в социалната мрежа.

Биляна Иванова
ФБ,личен профил


Сумата, която е необходима и е непосилна за нея и и семейството й е 23 хиляди евро, за да бъде извършена операцията.

Сметката, по която ще се набират средствата е в български лева в Банка ДСК

IBAN: BG35STSA93000025855101
BIC: STSABGSF


„Но, за да продължа да живея пълноценно ще е необходима и сума за изработването на протеза.Обръщам се към вас с молба да ми помогнете в набирането на средствата и по този начин да ме подкрепите в този труден момент“, обръща се Биляна към хората с добри сърца.