За кратко без вода в „Киноцентър” и „Манастирски ливади”
За кратко без вода в „Киноцентър” и „Манастирски ливади” / netinfo

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по улици във вилна зона „Киноцентър”. Във връзка с реконструкцията на уличен водопровод по ул. „Нарцис” във вилна зона „Киноцентър” на 26 февруари 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа се налага прекъсване на водоподаването в района по ул. „Нарцис” от  ул. „Димитър Ненов” до  №56. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Нарцис”  и ул. „Димитър Ненов”.

 

Във връзка с пресвързване на новоизграждащ се уличен водопровод в кв. ”Манастирски ливади” на 26 февруари 2009 г. няма да има вода от 10.00 до 22.00 часа в кв. „Манастирски ливади” – запад в района по ул. „Българска легия” от ул. „Бяло поле” до ул. „Ралевица”. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска разположена на кръстовището на ул. „Ралевица” с ул. „Българска легия”

 

“Софийска вода” се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

 

Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.