/ iStock/Getty Images
На 13 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на измервателни устройства на ул. „Съединение“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Лозен:
карето между ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“
карето между ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“, ул. „Акация“
карето между ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“, ул. „Крушите“
карето между ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“, ул. „Теменуга“
ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ № 97 до АМ Тракия, местност „Чикерица“, ул. „Околовръстен път“ № 360.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Лозен ул. „Съединение“ ъгъла с ул. „Извор“; ул. „Съединение“ ъгъла с ул. „Ненко Германски“ .

На 13 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люботрън“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Люботрън“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Плачковица“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трепетлика“ ъгъла с ул. „Люботрън“.

На 13 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Княз Борис I“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Уилям Гладстон“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Цар Асен“
ул. „Княз Борис I“ от ул. „Петър Парчевич“ до ул. „Солунска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Узунджовска“ ъгъла с ул. „Уилям Гладстон“.

На 13 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска“ НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 ул. „История Славянобългарска“, ул. „Владайска река“, ул. „Кожарска“,  ул. „Каменоделска“,  ул. „Грънчарска“, ул. „Заводска“,  ул. „Индустриална“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „История Славянобългарска“ №6, жилищни блокове.

На 13 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Христо Станишев“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 ул. „Николай Райнов“ от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Поручик Орозов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Станишев“ ъгъла с ул. „Николай Райнов“.

На 13 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мургаш“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 ул. „Миньорска“, ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Васил Левски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 13 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 ул. „Троянов път“, ул. „Отец Паисий“, ул. „Христо Попбожилов“, ул. „Освобождение“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троянов път“ ъгъла с ул. „Освобождение “.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.