„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата.

На 20 юни 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомер в Помпена станция „Лозен“,с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:
ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение
ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“ и ул. „Акация“
ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“ и ул. „Крушите“
ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“; ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ № 97 до АМ „Тракия“ и м. Чикерица
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий “ ъгъла с ул. „Простор“.

На 20 юни 2018 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Васил Левски“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Васил Левски“ от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Аксаков“
ул. „Иван Вазов“  от бул. „Васил Левски“ до ул.“6-ти Септември“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славянска“ ъгъла с бул. „Васил Левски “ .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 юни 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове до бл. 356 жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 387, бл. 386, бл. 385 , бл. 383, бл. 384, бл. 356, бл. 358, бл. 354 и  ул. „Инж. Георги Белов“ №20
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 356.

На 20 юни 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар Мутафов“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Чавдар Мутафов“ №10; ул. „Иван Пейчев“ №1, №2, №10
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пейчев“№1.

На 20 юни 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калина“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Калина“, по ул. „Горник“ от ул. „Калина“ до дерето
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калина“ ъгъла с ул. „Горник“.

На 20 юни 2018 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Стефан Караджа“ кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стефан Караджа“, по ул. „Явор“ от ул. „Стефан Караджа“ до ул. „Цанко Церковски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Караджа“ ъгъла с ул. „Явор“.

На 20 юни 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Костенец“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Костенец“ от ул. „Житница“ до бул. „Инж. Иван Иванов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костенец“ ъгъла с бул. „Инж. Иван Иванов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.