Къде спират водата в София на 20 юни?

/ ThinkStock/Getty Images
На 20 юни 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ген. Тотлебен“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 18:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Йоаким Кърчовски“ от бул. „Ген. Тотлебен“ до ул.“ Добруджански край“
по бул. „Ген. Тотлебен“ от ул. „Йоаким Кърчовски“  до пл. „Руски паметник“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Ген. Тотлебен“ ъгъла с ул. „Йоаким Кърчовски“.

На 20 юни 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Княз Александър Дондуков“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 18:30 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Княз Александър Дондуков “ от ул. „Злетово“ до бул. „Васил Левски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  бул. „Княз Александър Дондуков №113.

На 20 юни 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Драговица“ кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 19:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
Бл. 21
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Богдан“ ъгъла с ул. „Русалка“.

На 20 юни 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Димитър Михалчев“кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 8.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Димитър Михалчев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Димитър Михалчев“ ъгъла с ул. „Пенчо Райков“.

На 20 юни 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Есен“ вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 22:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Полски бряст“, ул. „Трилистник“, ул. „Клен“, ул. „Бяла река“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Полски бряст“ ъгъла с ул. „Клен“.

На 20 юни 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княжевса“ кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 18:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Княжевска“ от ул. „Кореняците“ до ул. „Войводина могила“,
по ул. „Кореняците“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Боженци“,  пл. „Сред село“
по ул. „Звездица“ от ул. „Боженци“ до ул. „Войводина могила“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  площад „Сред село“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните