/ Община Горна Оряховица
На 24 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бурел“ жк. „Иван Вазов“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-по ул. „Бурел“ от ул. „Д-р Стефан Сарафов“ до ул. „Янко Забунов“ и бл. 62А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бурел“ пред бл. 62А.

На 24 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ботунски път“ с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Васил Левски“, ул. „Трети март“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Черковна“.

На 24 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ с. Кривина , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-по ул. „Равнополски път“ от ул. „Демокрация“ до ул. „Латинка“
-по ул. „Латинка“ от ул. Равнополски път“ до ул.“ Искър“
-по ул. „Искър“ от ул. „Балабана“ до ул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латинка“ ъгъла с ул. „Искър“.

На 24 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Кайгана“ с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-местност „Чикерица“, вилна зона „Свети Митър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кайгана“ до манастир „Св. Митър“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.