/ БТА
Надявам се, че всички партии ще се отзоват на разговорите за политики, каза пред журналисти Борис Бонев от Продължаваме промяната-Демократична България (Спаси София), след като на днешното заседание Столичният общински съвет гласува заседанието и изборът за председател на СОС да състоят на 18-и декември.
 
Бонев изрази надежда, че на 18-и ще намерят управляващото мнозинство в Столичният общински съвет и ще бъдат подготвени необходимите доклади, за да се спасят средствата, които в момента са поставени под риск. "Длъжници сме на обществото", каза още той.

Хекимян: София и кметът Терзиев - заложници на Борис Бонев
 
Подготвили сме доклади и решения по много въпроси, които чакат, просто поради това, че СОС не заседава, те няма как да бъдат гласувани, каза Бонев. Той допълни, че от ПП-ДБ (Спаси София) нямат някакви намерения да влизат в личностни драми и обвинения, защото не е добре човек да си сменя позицията на всяко едно заседание, както вече го наблюдавахме при някои колеги, каза още той. 
 
По думите на Бонев на днешното заседание все пак се е случило нещо положително, защото е станало ясно, че когато интересите на софиянци бъдат поставени на първо място, е възможно да се постигне нормален диалог и конструктивно поведение. 
Николета Василева/БТА