/ iStock/Getty Images
На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги Сава Раковски“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиев“ ъгъла с ул. „Гечкенли“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Георги Сава Раковски“ кв. „Славовци“ гр. Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Липите“, ул. „Породин“, ул. „Искърско дефиле“
ул. „Победа“ от ул. „Липите“ до оранжериите
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Сава Раковски“ ъгъла с ул. „Додо Наков“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Завой“ кв. „Бенковски“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Завой“ от ул. „Календерска“ до ул. „Оралица“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Завой“ ъгъла с ул.“Календерска“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Стефан Стамболов“  и ул. „Света Ана“с. Яна се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Миньорска“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Васил Левски“
ул. „Света Ана“ от №40 до №65
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Ана“ ъгъла с ул. „Хубава Яна“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Борис III“ с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мито Войнишки“, ул. „Индустриална“, ул. „Цар Борис III“, ул. „Стария Искър“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Стария Искър“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Враня“ жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Враня“,  по ул. „Козлодуй“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Странджа“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ пред №5.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Искър“ от ул. „Витоша“ до ул. „Балабана“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“10.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Приплат“ с. Владая се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Приплат“ от ул. „Войнишко въстание“ до ул. „Приплат“ №17.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Приплат“ ъгъла с ул. „Войнишко въстание“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 776 вилна зона „Килиите“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 776.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Синята скала“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.