Селата Камен, Ковачите и Глуфишево отбелязаха своя празник
Селата Камен, Ковачите и Глуфишево отбелязаха своя празник / ПП ГЕРБ

Селата Камен, Ковачите и Глуфишево отбелязаха своя празник. Турнир по футбол и общоселско великденско веселие се проведе в село Камен. В концерта на площада в селото взе участие певческата група и танцовия състав към читалището. Кметът на селото Николай Панайотов(ГЕРБ) даде курбан за здраве и благополучие.

С великденско хоро на площада в Ковачите, завършиха проявите по повод празника на населеното място. Секретарят на община Сливен Валя Радева, кметът на селото Слав Славов и общински съветници от ГЕРБ - Сливен наградиха участниците в традиционните спортни турнири по футбол и тенис на маса.

Село Глуфишево отбеляза своя празник с редица прояви. Общинските съветници от ПП ГЕРБ -Сливен Живко Минчев и Георги Николаев дадоха старт на състезание по колоездене. В селото се проведоха турнири по тенис на маса, шах и футбол, както и конкурси за най-красиво аранжирано великденско яйце и най-красив козунак. Празникът завърши с традиционно хоро на площада.

На празниците в населените места присъстваха общинските съветници от ПП ГЕРБ -Сливен Георги Стоянов, Тодор Начев, Христо Котов Живко Минчев и Георги Николаев, заместник-кметът Румен Иванов, секретарят на община Сливен Валя Радева.