Селянин стреля по автобусен шофьор, кръшкал с жена му
Селянин стреля по автобусен шофьор, кръшкал с жена му / netinfo

Трима пострадаха при сбиване на автобусна спирка в разградското село Сеслав – съобщиха от ОД”Полиция”-Разград. Повод за скандала е подозрение на 51-годишен мъж от селото, че жена му му изневерява с автобусен шофьор.

На 21 юли в 19,50 е станал инцидента на автобусната спирка в село Сеслав. Според първоначалната информация, неизвестен прострелял с въздушна пушка в дясното око шофьорът на рейса, обслужващ линията Сеслав – Русе – 55-годишен мъж от русенското село Кошарна. След стрелбата сина на пострадалия – 30-годишен мъж – и предполагаемия стрелец – 51-годишен мъж от Сеслав се сбили на спирката.

В русенската болница, с открита рана на окото, е настанен шофьорът, с контузни рани по главата – стрелецът, а с най-младият участник в инцидента е с прободно-прорезна рана в областта на подмишницата, след преглед е освободен. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

Пушката, с която е стреляно, е открита от разследващите във външна тоалетна в дома на 51-годишния мъж от Сеслав. Тя е пневматична, с оптичен мерен прибор, с неустановена марка и модел, калибър 5,5 мм.

Според съселяни, повод за инцидента е подозрение, че съпругата на мъжа от Сеслав му изневерява с автобусния шофьор.