Еко академия
Еко академия / Община Шумен
Общинският младежки съвет и Община Шумен в партньорство със Сдружение "Нулев отпадък" България, Сдружение „ Общество 528“ и Природен парк "Шуменско плато" организират еко-академия „Нулев отпадък“ и кани младежи на възраст от 15 до 29 години да се включат в двудневно обучение, което ще се проведе на 4 и 5 май, тази събота и неделя в Информационния център на ПП  "Шуменско плато" (ул. „Стара планина“ № 2 - парк „Кьошкове“).

По време на академията всеки ще има възможност да се запознае с философията за нулевия отпадък и да научи лесни начини за намаляване на отпадъка, който генерираме всеки ден. Желанието на младите хора е да разпространят този модел сред обществото за по-чиста, здрава и красива България.

Целта на академията е да информира младежите за това как могат да водят по-природосъобразен и устойчив начин на живот. Представители на Сдружение "Нулев отпадък" България са подготвили практически работилници и задачи, които ще покажат на участниците как можем да живеем с по-малко отпадъци и да пазим природата.
 
Краен срок за регистрация : 23:59ч. на 02 май 2019г.

За регистрация:  https://forms.gle/jqwLQd8x8cvgtTn9A 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.