Младите трябва да бъдат чути
Младите трябва да бъдат чути / dariknews.bg
Десетки танцьори се включиха във флашмоба, с който Младежката организация на ДПС отбеляза Деня на Европа. Пред ДКТ "Васил Друмев" те направиха атрактивен спектакъл с вихрен танц под звуците на популярна песен на американския изпълнител Джъстин Тимбърлейк.

Искахме с нещо модерно да привлечем вниманието на младите към значението на европейския парламент и Европейския съюз. Искаме те да бъдат активни. Младите трябва да осъзнаят, че са част от една общност и трябва да носят своята отговорност, да бъдат активни и да защитават своите интереси, каза областният председател на младежката структура на партията в Шумен Сали Бейхан.

Младите трябва да бъдат чути
dariknews.bg


 "Ние залагаме на младите" е мотото на кампанията на Движението за права и свободи за евроизборите 2019. 

С това шоу ние даваме трибуна на младежите да привлекат вниманието към своите проблеми и значението им за бъдещето на България. Ние го правим в центъра на Шумен, но чрез европейските ни депутати изпращаме послание до Брюксел, каза още Сали Бейхан.

Младите трябва да бъдат чути
dariknews.bg

Гости на хепънинга бяяха заместник-председателя на НС и народен представител д-р Нигяр Джафер, народния представител Хамид Хамид и областният председател Айсел Руфад.

ДПС е с номер 20 в интегралната бюлетина за евровота на 26 май.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!