„Алкомет ще участва в Международния панаир „Алуминий 2012
„Алкомет ще участва в Международния панаир „Алуминий 2012 / netinfo

„Алкомет" АД ще участва със свой щанд на 9-тия Международен панаир „Алуминий 2012" в Дюселдорф, Германия. Компанията ще представи последните новости в своето продуктово портфолио и ще запознае клиентите си с направените до момента и предвидените за следващите няколко години инвестиции.


Изложението „Алуминий 2012" ще се проведе от 9 до 11 октомври в изложбеният център „Мессе Дюселдорф", където с свои щандове ще се представят около 950 участника от 50 страни.


Изложението обхваща целият спектър на алуминиевата промишленост и представлява важно място за преговори между производителите на суровини, полуфабрикати и готови изделия, специалистите в областта на обработката на повърхности и производителите на технологично оборудване за производство и обработка на алуминий. В изложението вземат също участие професионални консултанти и експерти от цял свят.


Очаква се изложението да бъде посетено от над 25 000 професионални посетители, търсещи нови решения и технологии за обработка на алуминий и производство на изделия от алуминий и алуминиеви сплави.