Традиционен турнир по футбол организира ГЕРБ
Традиционен турнир по футбол организира ГЕРБ / Дарик Русе, архив

ГЕРБ – Русе организира традиционен турнир по мини футбол на 29 септември от 9 часа на игрищата до спортен комплекс „Олимпия” в ж. к. „Дружба 3”. Право на участие имат лица навършили 18 години, които са физически здрави и не са картотекирани през последните 2 години в „А”, „Б” и „В” републикански футболни групи.

Всеки отбор включва 5 полеви играчи и вратар, до 10 (десет) състезатели с право на т. нар. хокейна смяна, съгласно правилата за футзал. Всяка среща ще се състои от 2 полувремена по 15 минути с 5 минутна почивка между тях. Всеки участник попълва на място декларация за доброволно участие в състезанието на своя отговорност.

Системата за провеждане предвижда при равенство в резултата след края на второто полувреме победителят от срещата да се излъчи чрез изпълнение на дузпи. За всеки отбор те ще бъдат по три. При ново равенство ще се изпълнява по една дузпа до определяне на победител. Турнирът се провежда съгласно правилника по футзал. Системата за провеждане, програмата за турнира и незасегнатите в правилата моменти ще се уточнят и приемат на техническата конференция.

Всеки отбор осигурява присъствие на свой представител на техническата конференция, който ще се състои на същата дата от 8.30 ч. на спортен комплекс „Олимпия”.
Записването става в централния офис на ГЕРБ на ул. „Чипровци” № 2, търговски комплекс „Родина”, ет. 2 до 23.09.2013 г. Телефони за записване: 082/ 825264 и 0882/540922