С почистване на 3 села продължава кампанията Моят чист град
С почистване на 3 села продължава кампанията Моят чист град / netinfo
С почистване в селата Мартен, Сандрово и Николово днес и утре продължава кампанията на Община Русе под надслов „Моят чист град”. Тя се провежда от 1 до 21 април на три етапа.

Западният централен район / западно от ул. “Борисова” и ул. “Църковна независимост” и северно от бул. “България”, както и селата Просена, Долно Абланово, Хотанца, Нова село, Ястребово, Семерджиево, Тетово ще се почистват на 12 и 13 април. Кварталите Дружба 1, 2 и 3; кв.Чародейка Север и Юг и кв. Здравец и Здравец-Изток, заедно със селата Червена вода, Басарбово, кв. Средна кула и кв. Долапите, кв. ДЗС и Образцов чифлик ще се чистят на 19 и 20 април.

Във връзка с провеждането на кампанията кметът Божидар Йотов обяви конкурс за най-добре поддържана домашна цветна градина. Заявки за участие се приемат до 17.04.2008 г. в отдел „Връзки с обществеността”, тел. 822 387 и 822 388.

Община Русе обявява и конкурс за есе и рисунка на тема: “Моят чист град”. Срокът за представяне на творбите е до 15.04.2008 г. също в отдел “Връзки с обществеността”.