Народният представител Светлана Ангелова зарадва с баница с късмети потребителите на ЦСРИ в Щръклево
Народният представител Светлана Ангелова зарадва с баница с късмети потребителите на ЦСРИ в Щръклево / снимка: ГЕРБ-Русе

Народният представител Светлана Ангелова зарадва с баница с късмети десетките потребители от Центъра за социална рехабилитация и интеграция /ЦСРИ/ към сдружение „Център Динамика“ в село Щръклево.

Това се случи по време на специално тържество, по време на което г-жа Ангелова  честити на всички Коледа. „Винаги идвам при вас с удоволствие, особено по време на празници, защото атмосферата тук ме зарежда с положителни емоции. Дните на големите християнски празници ни носят много вяра, изпълват ни с надежда и любов към роднини и близки.  Това е време на равносметка за постигнатото и планове за бъдещето с мисълта да бъдем по – добри“, каза народният представител. Тя отправи пожелания за здраве, щастие и благополучие към присъстващите. Народният представител приветства екипа на центъра за неговата всеотдайност и внимание към проблемите на всеки един местен жител от третата възраст.

Вече са направените стъпки за разширяване на капацитета на центъра през 2016 година поради нарастващите потребности на местната общност. Вече 2 години в центъра се предлага възможност всеки жител не само да съпреживее едни от най – светлите празници у нас, но и да ползва комплекс от социални услуги, свързани с извършване на рехабилитация, социално-правни консултации, изготвяне и осъществяване на индивидуални програми за социално включване. Той предоставя социални услуги с помощта на висококвалифицирани специалисти. Ангелова дава своята подкрепа за всяка инициатива на сдружението и центъра, насочена към подобряване на условията и привличане на повече потребители.