/ Dariknews.bg, архив
Двама души пострадаха при катастрофа, съобщиха от полицията в Русе.

Три жени са в болница след тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла

Инцидентът е станал на 19 август в района на лесопарк "Липник", по пътя между селата Николово и Червена вода. Според първоначалната информация лек автомобил „Шевролет“  управляван от 70-годишен водач, движейки се по двупосочния път, с по една пътна лента във всяка посока, вероятно е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал насрещно мотоциклет „Ямаха“, с водач на 19 години и пътничка на 18 г.

Камион се обърна на пътя Русе-Бяла, движението е затруднено

При произшествието
са пострадали мотоциклетистът и спътничката му. След преглед в болницата, той е настанен за лечение с открита фрактура на бедрена кост, а тя е освободена с охлузна рана на крак.

Автобус, камион и микробус се удариха на изхода на Русе, има загинал (ВИДЕО)

При груд случай - шофьор е ранен при катастрофа между два автомобила, станала отново на 19 август по пътя Русе-Разград. Произшествието е възникнало в района на километър 16+000, посока Разград, където лек автомобил „Ауди А3“, управляван от 22-годишен мъж, нарушавайки правилата за дистанция, е блъснал отзад спиращ на пешеходна пътека пред него лек автомобил „Рено“ с румънска регистрация, управляван от 49-годишен мъж.

Трима души пострадаха тежко при катастрофа край Русе

При инцидента
е пострадал 22-годишният мъж, който след медицински преглед в болница е бил освободен с разкъсно-контузна рана на главата.