Затварят кръговото кръстовище на панаира, но от утре
Затварят кръговото кръстовище на панаира, но от утре / netinfo

От тази сутринта трябваше да започне спешно преасфалтиране на кръговото кръстовище на панаира. Проверка на Дарик радио установи, че колелото не е затворено за движение, кактобе съобщено официално до всички медии.От общинската администрация савзели решениепо предложение от КАТ, ремонтът да започне в съботния ден, когато натоварването по основните пътни артерии в центъра на града е по-малко. Днешният изпит по български език за седмокласниците също е една от причините за промяна на предварително планирания график за ограничение на движението.

Решението на фирмата изпълнител „Пи Ес Ай” за спешно преасфалтиране бе взето след като кметът на район “Северен” д-р Ина Филипова изпрати сигнали до управителя на дружеството и до кмета Славчо Атанасов, с които сигнализира за лошото качество на извършените вече ремонти.

Заради петъчния ден и очаквания голям трафик в навечерието на уикенда, колелото на панаира щеостане отворено за автомобили поне до 18 часа. Очаква се окончателното решение да бъде взето по-късно днес.Ремонтните дейности ще се извършват в събота и неделя.

/ подробностите чуйте от кмета на район “Северен” д-р Ина Филипова в прикачения звуков файл/