Тенисисти, начело с кандидата на Атака за кмет на Пазарджик - шампиони по футбол
Тенисисти, начело с кандидата на Атака за кмет на Пазарджик - шампиони по футбол / netinfo
Шампиони във футболен турнир станаха тенисистите от клуб „Фаворит”, поведени от адвокатa и кандидат на Политическа партия „Атака” за кмет на Пазарджик Лъчезар Кръстев. В оспорван финал тенисистите победиха с 3:2 отбора на Професионалната гимназия по механотехника.

Кандидатът за кмет Лъчезар Кръстев бе патрон на провелия се днес аматьорски турнир по футбол в града, който се превърна в истински празник за футболните запалянковци. В инициативата се включиха четири отбора: "Зоната на здравето", Професионалната гимназия по механотехника, СОУ ”Георги Бенковски” и отборът на тенисистите от клуб “Фаворит” в Пазарджик.

Шампионите-тенисисти показаха и личната си подкрепа към кандидата за кмет, излизайки на терена с рекламни фланелки с неговото име и с № 41 - номерът в интегралната бюлетина на ПП ”Атака” за Пазарджик.

Спортът трябва да намери своето място в програмата за управление на общината през следващите четири години, заяви в края на турнира Лъчезар Кръстев и награди лично отборите в призовата тройка. Футболистите от тенис-клуба и вторите в турнира - отборът на гимназията по механотехника - получиха и парични премии. Събитието събра всички участници на коктейл, на който кандидатът за кмет Лъчезар Кръстев благодари на състезателите за спортния им дух и за моралната подкрепа.