елха
елха / netinfo

Кметът Николай Мелемов и малчугани от детските градини запалиха светлините на шестметровата коледна елха на амфитеатъра на Новия център в Смолян. Украсата грейна и в трите квартала на града.

„По традиция в началото на декември се събираме и светваме светлината на нашата елха с надеждата, че тя ще понесе вълшебния дух във всички семейства и ще сбъдне всички наши мечти. Благодаря на децата от „Родопчанче”, „Синчец”, „Буратино”, „Слънце” и артистите от ОДК за прекрасната програма.

Нека с техните песни и танци вълшебния дух на Коледа да завладее всички нас. Пожелавам на всички здраве и щастие, а на децата да са много послушни и да получат много подаръци”, каза в поздрава си градоначалникът. За изненада на малчуганите пристигна и дядо Коледа, който ги поздрави и им донесе подаръци.

Коледната елха в Пловдив грейна

Усмивките грееха по лицата на палавниците , които чакат нетърпеливо тези празници. За да зарадва най-малките жители на Смолян, Мелемов за поредна година реши средствата от поздравителни картички да се използват за купуване на подаръци.

За коледното настроение снощи, с невероятните си изпълнения, допринесоха и дечицата от детските градини „Синчец”, „Слънце” , „Буратино”, „Родопчанче” и талантите от Обединения детски комплекс.

Събитието свързано с паленето светлините на градската елха се превърна и в празник за малчуганите.