джебчийка
джебчийка / netinfo
Крадци ограбиха и дърводелска работилница
Джебчийка, отарашила джобовете на възрастен мъж, е задържана за 24 часа в Пето РУ - Пловдив. По предварителна информация, вчера на ул. “Преспа” 29-годишната крадла отнела с ловкост 200 лева от 61-годишен пловдивчанин, докато пазарувал в местната бакалия. Срещу джебчийката се води бързо производство. 

Сигнал за грабеж пък е получен в Четвърто РУ в Пловдив. 24-годишен жител на града разказал пред служителите, че около 20:20 часа снощи на ул. “Стойчо Мошанов” бил нападнат от трима непознати, които насила му отнели 1000 лева. Полицейските действия за разкриване на извършителите продължават в рамките на образуваното досъдебно производство. 

Взломна кражба разследват криминалисти на Първо РУ - Пловдив. Според предварителната информация, в нощта срещу вторник от дърводелска работилница в село Белащица били отнети различни електрически инструменти на обща стойност 4000 лева. При огледа е установено, че посегателството е извършено след разбиване на прозорец и метална решетка. По случая е образувано досъдебно производство.