Д. Каназирева: Оставям изкуствените засади на останалите “в мача”
Д. Каназирева: Оставям изкуствените засади на останалите “в мача” / netinfo

T.нар. “дебат за Пловдив” по бТВ днес бе съпроводен от откровени клевети и лъжи по мой адрес. Това написа на страницата си във facebook лидерът на “Съюз за Пловдив” Дани Каназирева. В този парад на гузните съвести участваха няколко кандидат-кметове, обединени от два факта – всички до един са били или все още са във властта и нито един от тях няма шанс да спечели доверието на пловдивчани за кмет, коментира Каназирева.

В подкрепа на твърдението си тя уточнява, че общинските съветници от „Съюз за Пловдив“ са единствените, които в последните два мандата, всяка година, са внасяли в законовия срок и в изисканата от закона форма реални предложения в Общинския съвет за намаляване на данъците в Пловдив, включително такса смет и данък МПС. Всички останали не само са гласували за увеличението, но и по тяхно време данъците бяха незаконосъобразно високи, а таксите няколко пъти завишени, категорична е Дани Каназирева.

Тя припомня, че общинската фирма „Градски транспорт“ бе приватизирана и разграбена именно от общинския съветник от БСП Ангел Батаклиев, с мнозинството на БСП, точно по време на кметския мандат на Славчо Атанасов.Безкрайно нахално е да мълчиш и да прехвърляш този грях върху някой, който никога не е бил във властта. Именно Гергов и Атанасов най-добре знаят къде са тролейбусите и автобусите на Пловдив. Но гузните съвести разчитат тази лъжа да бъде повторена сто пъти и накрая някой да повярва. Ние винаги сме били открити и с ясни позиции пред пловдивчани. Оставяме изкуствените засади на останалите”, пише още Каназирева.