/ / ThinkStock/Getty Images
Четирима участници в междусъседско сбиване са задържани в полицията в Асеновград. Сигналът за възникналия скандал между представители на две фамилии на ул. „Росица“ бил подаден на тел. 112 около 22:00 часа снощи.

Задържаха младеж в Раковски за побой

По първоначални данни, малко преди това братя на 34 и 24 години се черпели с алкохол в двора си, когато тяхна 33-годишна съседка им направила забележка да не вдигат шум. Мъжете реагирали с обиди и заплахи и хвърлили срещу жената тухла, при което в нейна защита се намесили роднини, на 35 и 29 години.

Отнеха незаконно оръжие от 20-годишен, 30-годишен беше пребит

Двете групи взаимно започнали да се замерват с предмети, но в резултат на незабавната намеса на екипи от районното управление и колегите им от сектор „Специализирани полицейски сили“ конфликтът бил предотвратен, без да има сериозни последствия.

Пребиха до смърт учен в Пловдив, задържаха съпруг на студентка (ОБЗОР)

Пострадалата жена е настанена в болница с травма на рамото. При огледите са установени счупвания на два прозореца и врата на жилищата на враждуващите семейства. Спрямо четиримата мъже е взета 24-часова мярка за неотклонение. Допълнителна справка показала, че всички те са с криминални прояви и осъждани.

Случаят е докладван в Районна прокуратура-Асеновград, образувано е досъдебно производство.