Такса смет трябва да бъде намалена, категоричен бе доц. Стойков на среща в Пелишат
Такса смет трябва да бъде намалена, категоричен бе доц. Стойков на среща в Пелишат / netinfo

 

Стотици се събраха на площада в Бохот на 3 октомври, за да се срещнат с кандидата на ГЕРБ за кмет на Плевен доц. Димитър Стойков и кандидата за кмет на селото Цветан Кънев. Мерките за решаване на проблема с пътищата и сигурността в селото, посочени от доц. Димитър Стойков, бяха посрещнати с одобрение от местните жители. Хората приветстваха и идеята на бъдещия градоначалник да намали такса смет, както и да осигури мобилен зъболекарски кабинет. Създаването на Общинска борса за реализиране на продукцията им на достойна цена и Консултативен център, който да помага на местните кметове при кандидатстване по европроекти за осигуряване на средства за развитие на селата, са само част от приоритетите в програмата на кандидата за кмет на Плевен, посрещната с одобрение от местните хора.

Те изискаха от доц. Димитър Стойков да обещае пълна подкрепа за кандидата им в Бохот Цветан Кънев, защото разбират необходимостта от общинска подкрепа за решаване проблемите на селото.

Препълнена зала посрещна доц. Стойков и в село Пелишат. Кандидатът за кмет на селото Петър Йочев призова хората да му гласуват доверие, защото познава добре проблемите им, а с подкрепата на общинския кмет в лицето на доц. Стойков той ще може да реши повечето от тях. Няма да ви обещавам, както ще направят другите претенденти, защото вашите нужди ще бъдат мои задачи, подчерта кандидат-кметът на Пелишат.

Решителността на доц. Димитър Стойков и постигнатото от него като специалист и мениджър на Университетската болница в Плевен убеди хората в Пелишат в качествата му като бъдещ градоначалник.

Срещите и в двете села завършиха с концерт с изпълнение на български поп и фолклорни песни.