Разкриването на самостоятелно висше военно-въздушно училище е приоритет на ВВС
Разкриването на самостоятелно висше военно-въздушно училище е приоритет на ВВС / ivan.donchev

Разкриването на самостоятелно висше военновъздушно училище е приоритет на ВВС
netinfo

Какви са оценките за състоянието на област Плевен в
анализ на Института за пазарна икономика

Пожар или самозапалване е причина млад безработен мъж от
Койнаре да се озове в „Пирогов"

С колко минути и колко влака закъсняха в сряда заради проблеми
с контактната мрежа

Идва ли грипът в Плевен тази зима по-рано от обичайното и кой
щам е най-опасен

Защо рисува с маслени бои само през лятото и как е съхранил своя
рисунка от 7-и клас, споделя Петко Петков

За какво, новосъздаденият филиал на Академията за детско-юношески
туризъм получи плакет

Разкриването на самостоятелно висше военновъздушно училище е приоритет на ВВС
netinfo

Плевен все още е далеч от епидемиологичните нива на грип и остри респираторни заболявания, това заяви д-р Валентин Цанков от отдел "Противоепидемичен контрол" на Регионалната здравна инспекция.

Община Плевен има сключени договори с четири дружества за снегопочистване с определени зони за действие за предстоящия зимен сезон. Фирма "Инжстрой" ще чисти централната градска част и жк "Сторгозия" и част от общинската пътна мрежа. Фирма "Чистота" ще отговаря за източната зона на Плевен, "А.С.А-България" - за улиците в промишлената зона на Плевен, и ДЗЗД „Бека Транс-Плевен" - за общинската пътна мрежа.

Министерството на правосъдието обяви конкурс за общо 111 места за нотариуси. За Плевенска област местата са 3 - 1 за съдебен район Плевен, 1 за Кнежа и 1 за Никопол. Кандидат-нотариусите ще бъдат препитвани на 2 изпита - писмен и устен.

Връчват награда за хуманизъм на директора и двама лекари от УМБАЛ „Д-р Георги Странски" - Плевен

Афиш от първия свободен демократичен митинг, организиран от неформални организации на 18 ноември 1989 г. на площада пред храм „Александър Невски" в София, ще бъде дарен на Регионалния исторически музей в Плевен. Дарител е плевенчанинът Георги Панталеев, бивш директор на общинската фирма „Акварел".

23 са загинали при катастрофи от началото на годината в област Плевен. На практика броят на загиналите обаче е много по-голям от този, посочен в статистиката, защото много хора умират месеци и години след катастрофите в резултат на травми и последващи във времето усложнения.

Константин Симеонов, Костика: Роб съм на интуицията си. На Седмото национално биенале на малките форми известният скулптор грабна първата награда за триптиха си „Диригент", „Генезис" и „Клетка"

30-годишен мъж от град Койнаре, община Червен бряг, е с изгаряния втора степен след пожар в дома му. За случая съобщи Областната дирекция на МВР - Плевен.

Разкриването на самостоятелно висше военновъздушно училище е приоритет на ВВС
netinfo
Кметът на община Ловеч Минчо Казанджиев бе отличен като най-успешен градоначалник в областта на опазването на околната среда, съобщава в новия си брой регионалният вестник "Зетра".

Разкриването на самостоятелно висше военно-въздушно училище е наш приоритет, обяви на летище Долна Митрополия командирът на Военно-въздушните сили генерал-майор Румен Радев.

Откриха трихинелоза при диви свине в Ловешко.

Близо 392 хиляди лева са осигурени за зимно почистване в община Ловеч.

От 17 ноември започват зимните дежурства край пътищата в Плевенско, институциите в региона са готови за зимата.

Други заглавия в броя: Трима плевенски обвинители с награди от главния прокурор.

Ключови обекти в Ловеч, сред които Покритият мост и Зоопаркът, ще бъдат включени в инвестиционни проекти.

Малолетни изпочупиха светофари в Ловеч. Шести конкурс за рецитатори по произведенията на Никола Вапцаров организира читалището в Червен бряг

Разкриването на самостоятелно висше военновъздушно училище е приоритет на ВВС
netinfo

„Читалищa/не всички/ скочиха срещу шефката на културата" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север".

"Крадец с богата пандизчийска "кариера" задига три автомобила за няколко дни" и „Плевенчанин се жалва от жена си, биела го" са други интересни заглавия от конфликтната страница на вестника.

Защо сеитбата на есенниците закъснява и колко получават нашите медици навън, четете пак в новия брой на "BG Север".

На арт страницата можете да разберете колко поколения балерини "изтанцуваха" мечтите си на сцената на "Съгласие" и какво включва изложбата по повод 60-тата годишнина на библиотеката.

„Полицаите са обезверени, основният проблем е липсата на социален диалог", заявява в интервю за вестника председателят на синдикален алианс "Сигурност" в МВР Лукан Лазарски.

Седма страница е посветена на 25-те години преход у нас и на това, какво се случи в Плевен за четвърт век - над 60 000 души, 50 училища и 10 958 фирми са изчезнали.

Както винаги ви предлагаме и разнообразна информация на спортна тема.

А от шарената страница на вестника ще разберете колко именници празнуват на Архангеловден и кои са по-интересните имена, с които плевенчани кръщават децата си.
В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.