Общината: Надписът „Новия Плевен е изписан правилно
Общината: Надписът „Новия Плевен е изписан правилно / archive.dariknews

Общината Надписът Новия Плевен" е изписан правилно
netinfo

 

 

Общината Надписът Новия Плевен" е изписан правилно
netinfo

Община Плевен подписа договор за изпълнението на проект, благодарение на който ще бъдат подбрани и назначени специалисти за работа в новоизградените шест центъра за настаняване от семеен тип. Новината съобщи кметът проф. д-р Димитър Стойков. Общо 100 нови работни места за различни специалисти като педагози, психолози, възпитатели ще бъдат разкрити от пролетта догодина.

Военен клуб - Плевен, с подкрепата на Асоциацията на Сухопътните войски на България - клон Плевен, и военно-патриотичните съюзи, организира честване на 96-годишнината от Дойранската епопея.

Общината: Надписът „Новия Плевен" е изписан правилно

24-годишен мъж е починал след тежък пътен инцидент, станал край град Кнежа. Загиналият е пътувал в лек автомобил, ударил се в комбайн.

За седмица здравните инспектори провериха над 300 обществени обекта в Плевенска област

Българският отбор по боче под ръководството на треньора Яна Колева, завоюваха първи златни медали за България от Европейските летни игри на Спешъл Олимпикс. Част от отбора е и плевенчанинът Йордан Богданов.

Българският спортен тотализатор връчва днес поредна голяма награда на късметлия от Плевен. Наградата е чисто нов лек автомобил Ford Fiesta, който бе спечелен в 62-ия тираж на ТОТО 2 от играта „Втори ТОТО шанс".

Децата в плевенското село Гривица вече имат спортна площадка с фитнес уреди и волейболно игрище. Съоръжението е струвало близо 7000 лв. от бюджета на Община Плевен. Повече от 80 са децата на възраст над 14 години в селото, които ще могат да се възползват от новата придобивка.

Общината Надписът Новия Плевен" е изписан правилно
netinfo
Факелът на мира мина през Ловеч и Плевен. Дигата на река Вит около Торос и Дерманци е в критично състояние, съобщава в новия си брой регионалният вестник "Зетра".

Първа копка за разширяване на тролейбусната мрежа в Плевен бе направена в петък в Плевен.

Общинският съвет в Ловеч разреши на сесията си шест паралелки с допустима минимална пълняемост без нужда от допълнително финансиране.

Приеха цените за таксиметров превоз на пътници в Ловеч. Осветиха 10 нови противопожарни и спасителни автомобили, получени в плевенската дирекция за пожарна безопасност през последната година.

В 115-те училища в Плевенско учебната година започва нормално.

Музеят на занаятите в Троян предлага нова интернет платформа.

Оръдия гърмяха край Панорамата в историческа възстановка на Третия щурм за Плевен от 1877 година.

Общината Надписът Новия Плевен" е изписан правилно
netinfo

„Конфискуват каруците на мургавите боклукчии" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Съветници предлагат да се отнемат превозните средства с животинска тяга на рецидивисти, уточнява вестникът.

Защо плевенските улици са опасни за живота и как стовариха с измама дълг от 90 бона на бизнесмен, четете на страницата за конфликти.
„Възстановяване на държавността е основен приоритет на АБВ", заявява зам.-председателят на партията Румен Петков на стр. 4.
„И проектът за спортната зала се изпълнява от външна фирма", съобщава вестникът от страницата за бизнес.

Колко са закритите училища в Плевенско и кои са школата с най-голям прием, можете да прочетете на стр. 6.
„АБВ е единствената партия с цялостна стратегия за възраждане на нашия край", категоричен е областният координатор на АБВ, баскетболната легенда Цветан Антов в пространно интервю пред изданието.

Подробности за изложбата на руски икони със скъпоценна украса, пристигнали в плевенската Панорама, пише на страницата „Артседмица".
На стр. 9 под рубриката „Битка за живот" се разказва за съдбата на плевенчанина Тодор Мангъров, който вече 8 години се бори с рядко заболяване.

Стр. 15, както винаги предлага богата информация от света на спорта, а от „шарената" 16-а можете да научите за художник, който върти педалите до София и обратно през Искърското дефиле.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.