Движение за национално единство и спасение разшири дейността си
Движение за национално единство и спасение разшири дейността си / dariknews.bg

От Движение за национално единство и спасение обявиха разширяване на дейността си и призоваха гражданите за по - голяма активност.
От април 2011 в Плевен работи приемната на движението, чиято основна дейност до сега беше борбата с монополите в интерес на гражданите.
Ваня Петкова - адвокат - доброволец към организацията обяви промяна в наименованието на движението, което след 5 март 2012 от „ Гражданско движение ДНЕС - общество на пострадалите", става „Гражданско движение ДНЕС - общество срещу произвола".
Причината за това е именно разширяването на дейността на движението, която вече включва освен проблеми с електроснабдяване, мобилни оператори и Топлофикация и даване на безплатни консултации по различни казуси, свързани с проблеми със здравната каса или вреди, причинени от администрацията, измами при сделки с имоти, некоректни интернет доставчици, взаимоотношения с банки и засрахователни дружества, трудови злополуки и трудово - правни спорове и други.
Веселин Плачков - областен координатор на движението напомни, че всеки, който смята, че по някакъв начин са му нарушени правата и е засегнат от дейността на институция или монополист, може да посети приемната на движението на улица „Димитър Константинов" - 23 и да потърси безплатна консултация по проблемите си.Той призова гражданите към по - голяма активност.
Горещият телефон на приемната е 064 994699, като в работните дни от седмицата за времето от 11:00 до 16:00 часа има винаги дежурен, който да приеме обаждането.